Cròniques

02 JULIOL 2018

S'acaba la Granollers Cup 2018

Amb els últims partits del dia, les finals cadets, posem punt i final a una trepidant Granollers Cup, torneig que celebra ja 20 edicions consecutives!

El dia ha començat amb incerteses per part de molts equips, que desconeixien si arribarien a la final o es quedarien a les eliminacions anteriors, però al mateix temps amb molta energia per aconseguir el trofeu de les estrelles.

 

Durant el matí s'han començat a definir les finals, començant pels equips Júnior, amb el CH Martorell i el BM Platja Sevilla guanyadors en categoria femenina i masculina, seguits pels alevins, amb el primer trofeu per al KH-7 BM Granollers, i el BM La Roca, en femení i masculí.

 

L'handbol no ha cessat al Palau de Esports, amb les finals infantils, ambdues guanyades per l'alemany Südbadischer, i les finals juvenils, guanyades pel noruec KFUM, en categoria femenina, i una altra vegada pel BM Granollers masculí. Els encarregats de tancar la Granollers Cup han estat els equips cadets, la categoria més nombrosa, amb una victòria per al noruec IK Vag 02 i la tercera victòria per al KH-7 BM Granollers.

 

D'aquesta manera, amb 5 victòries catalanes, 1 victòria andalusa, 2 victòries alemanyes i 2 noruegues, posem punt i final a una GCup espectacular protagonitzada per les millors estrelles d'handbol! ¡Jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores, moltes gràcies per escollir la Granollers Cup i viure l'experiència al costat de nosaltres! Ens veiem una altra vegada l'any que ve, entre els dies 26 i 30 de juny, a la #GCup2019!

Que la força us acompanyi!

01 JULIOL 2018

Bruno Marchini: "A la Granollers Cup estic aprenent molt sobre handbol"

El Bruno Marchini és de Brasil i juga amb Viagens Esportivas - Colegio Positivas. És la seva primera visita a Granollers, jugant a la Granollers Cup.

Com vau decidir venir a la Granollers Cup?
Vam rebre una invitació i vam decidir venir aquí per aprendre més sobre l'handbol. Vam venir aquí el dilluns i vàrem entrenar amb entrenadors del BM Granollers, amb qui vam aprendre molt. A la Granollers Cup juguem amb altres equips d'altres països i estem veient un nou tipus d'handbol.

Són difícils de guanyar els vostres oponents?
Hem jugat contra Alemanya i ha estat més difícil, tenen un joc molt més dur. Tot i això, estem aprenent noves visions d'handbol i estem passant molt bé amb el meu equip.